City’s Nişantaşı 60''

Görüntü
Genç bir kız (23-29 yaş arası) Nişantaşı sokaklarında yürümektedir. Elindeki telefonla konuşurken trafik ışıklarında durur.
Ses
Fonda trafik sesleri, insanların konuşmalarından oluşan bir uğultu vardır.

Görüntü

Gülerek telefonla konuşmaya devam ederken kafasını yerden kaldırır, yüzünde şaşkın bir ifade vardır. Kamera zoomdan çıkar ve bomboş sokakları gösterir.

Ses
Trafik sesleri ve uğultu yok olmuştur.

Görüntü
Kız elindeki telefonu yavaşça kendinden uzaklaştırır ve etrafına bakarak yürümeye başlar. Müzik sesinin geldiği yöne odaklanır.

Ses
Sessizliğin içinde bir müzik sesi duyulur. (Tek tek nota sesleri)

Görüntü
Kız City’s Nişantaşı’nın önüne gelir. City’s Nişantaşı’nın önünde bekleyen görevli kızı selamlar ve eliyle içeriyi göstererek yön verir.

Ses
Tek tek çalan notalarla kızın topuklu ayakkabı sesi fonda birleşir.


Görüntü
City’s Nişantaşı’nın iç planından gördüğümüz kız, içeri girer ve büyülü bir dünyada olduğunu anlar. Giysileri, makyajı ve saçı değişmiştir.

Ses
Müzik sesi yükselir.

Görüntü
Kız koşarak mağazalara doğru ilerler. Her girdiği mağazanın kapısından farklı bir giysi ile çıkar.

Ses
Müzik sesi

Görüntü
Kırmızı halının üstünde kapıya doğru ilerleyen kızın etrafında flaşlar patlamaktadır. Kız gülümseyerek poz verir ve döner kapıdan dışarı çıkar.

Ses
Flaş sesleri, konuşma ve gülüşmeler

Görüntü
Kapıdan çıktığı anda eski halini gördüğümüz kız, şaşkınlıkla etrafına bakınır. Kalabalık ve trafik devam etmektedir. Kız gülerek elindeki telefonu kulağına götürür ve konuşarak plandan çıkar.

Ses
Trafik ve uğultu sesi

Packshot
City’s Nişantaşı...
Artık Nişantaşı daha farklı...

Popüler Yayınlar